DELA
Foto: Daniel Vannan

Christel Natri är ny på Nyan: ”När jag fick erbjudandet blev jag jätteglad”

Ny kollega på Nya Åland är Christel Natri som har anslutit sig som annonsförsäljare till tidningshuset. Christel berättar att hon är taggad på sin nya arbetsplats och ser framemot ett fartfyllt jobb och att kunna knyta nya kundkontakter.

Christel är ursprungligen från Sverige, Norrtälje, men flyttade till Åland för sex år sedan. Hon hade då tillbringat mycket tid under sina semestrar på Åland och var redan bekant med ön. Då hennes sambo fick jobb på Åland var det en självklarhet för Christel att packa ihop sina saker och flytta med till andra sidan havet. Nu bor hon i Mariehamn.

– Jag trivs jättebra här. Det är genuina människor, vacker natur och det finns mycket möjligheter här. Det känns som att komma hem, säger hon.

Christel har hunnit jobba med lite allt möjligt här på Åland, bland annat har hon drivit café, jobbat i rederibranschen och allra senast arbetat som mediasäljare på SteelFM.

Hur kom det sig att du sökte dig hit?

– Jag fick erbjudande om att jobba på Nyan och blev jätteglad. Jag har nämligen alltid velat jobba på en tidningsredaktion och arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där det går undan. Dessutom får man ännu mera koll på vad som händer på Åland, säger hon.

Kreativt skapande har alltid varit något som Christel brinner för. Till hösten ska hon gå keramikkurs på Medis för att få utlopp för sin kreativitet.

– När jag får göra och skapa saker, då mår jag som bäst.

Vem skulle du vilja hälsa till?

– Jag vill hälsa till min älskade mamma som jag hoppas blir frisk nog till att komma hit till Tall Ships Race.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp