IFK Mariehamn rasade och tappade allt mot SJK

FOTBOLL. IFK Mariehamn höll emot gästande SJK i en halvlek och gick till pausvila i ställningen 0–0. I andra rasade man totalt och släppte in fyra bollar i eget nät.– Vi spelade inte alls som tänkt när vi hade boll, säger tränare Bruno Romão.

IFK inledde offensivt, trots frånvaron av flera spetsspelare – och efter fem minuter var hela WHA säkert på en hemmastraff då Sebastian Dahlström gick i backen i SJK:s box – så blev det inte. I stället var det gästerna som tog över spelet, men några mål bjöd man inte på innan pausvilan.

I andra knep SJK ledningen efter en frispark djupt på IFK:s planhalva, och det var också början till slutet. SJK fick en straff och dubblade ledningen när dryga timmen hade spelats, därefter slutade IFK att försvara och SJK rann enkelt iväg till 0–4.